Adó- és üzleti tanácsadás


Cégünk 1991 óta kínál ügyfelei számára az ország több pontján könyvelési – és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat. Széles körű tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk magyar és multinacionális társaságok számára, külföldi megbízóink felé pedig angol és német nyelven. A hazai piacon elismert cégünk átfogó szolgáltatásportfoliójából választhatja ki az Önnek megfelelő könyvelési és adózási szolgáltatást:

  • klasszikus könyvelés
  • bérszámfejtés
  • adózási feladatok ellátása
  • magas színvonalú naprakész könyvelési és adótanácsadás
  • könyvvizsgálat
 
 
Tanácsadói szolgáltatás
   
Mielőtt fontos üzleti befektetésről, tranzakcióról döntene, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy segíthessünk elkerülni a lehetséges buktatókat!
Azért vagyunk, hogy megoldjuk problémáit és kiszolgáljuk Önt!
Tanácsadói szolgáltatásunk egyedülálló a hazai könyvelési piacon, melyet üzleti partnereinkkel való együtt - és előregondolkodással értünk el. A partnercégek vezetőségének részére, a kívánt formában és nyelven, folyamatos tájékoztatást nyújtunk az aktuális gazdasági kérdésekről és kilátásoktól, valamint minden olyan helyzetről, mely hatással lehet cégükre vagy befektetéseikre.
     

   Cégünk több mint 250 elégedett ügyfelet, köztük hazai és külföldi vállalatokat, különböző formában működő társaságokat szolgál ki. Próbálja ki Ön is! Kérjen referenciát!

Elérhetőségünk:

8000 Székesfehérvár, Homonnai u. 26.

Tel.: 22-506-827 begin_of_the_skype_highlighting              22-506-827      end_of_the_skype_highlighting

Ügyvezető adótanácsadó: Telek Róbert
Irodavezető: Nyári Melinda 70-428-9941 begin_of_the_skype_highlighting              70-428-9941      end_of_the_skype_highlighting