KEDVEZMÉNYEK

Törzsvásárlói kedvezmény

ÚJ! Ajánlási kedvezmény

Tankönyvkedvezmény

Két teljes tanfolyami díj befizetése után 10%-os tanfolyami kedvezményt nyújtunk az azt követő tanfolyamok árából magánszemélyes befizetések esetén!
Ha barátaid, ismerőseid, rokonaid egyike a te ajánlásodra felkeresi intézményünket és beiratkozik egy tanfolyamra, akkor
TE 15 %-os kedvezményt
kapsz soron következő tandíjadból,   ismerősöd pedig 10%-os kedvezményt kap az első befizetési összegből. Ha már törzsvásárlónk vagy, akkor a 10 %-os kedvezménnyel halmozottan igénybe veheted az 15 %-os ajánlási kedvezményt is. Amennyiben többen iratkoznak be iskolánkba a Te ajánlásoddal, ez a 15 %-os kedvezmény arányosan megsokszorozódik számodra. Az árkedvezmények a tandíj összegéig érvényesek! Lehet, hogy INGYENESEN fogsz tanulni?
Az Albasoft tanfolyami résztvevőjeként minden megvásárolható könyv árából magánszemélyként 10 % kedvezményben részesülsz! 

 

London Style Nyelviskola

 

Részletfizetési kedvezmény

 

The Silver Service Company

  www.londonstyle.hu A tanfolyamot 2 részletben is befizetheted! A 90 órás tanfolyamok 4 részletben is fizethetők 2.000,-Ft felár megfizetésével.  The Silver Service Company cégcsoport többi tagjának összes szolgáltatásából 5%-os árengedményt nyújtunk eddigi tanfolyami résztvevőink részére.


 
 A kedvezmények nem vonhatók össze!