„Számítógépen innen és túl” - ORSZÁGOS RAJZPÁLYÁZAT

Mit tanítanál meg a szüleidnek a számítástechnika világából? Szerinted ők mire használják a számítógépet, az internetet a munkahelyükön? Küldd el rajzban vagy képregényben! A legjobb rajzokat értékes ajándékokkal jutalmazzák. 

Sok sikert minden Alkotónak! 

Beküldési határidő:  2012. április 30. 

Pályázhatnak: 10-15 éves diákok 

Pályamunka:  Rajz vagy képregény. 1 db, A4 méretű oldal, színes rajzeszközökkel (filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, pittkréta; akvarell vagy temperafesték) elkészítve. 

Pályázati részvétel: A pályázaton minden 10-15 éves tanuló részt vehet, aki pályaművét beszkennelve feltölti   az  Informatikai,  Távközlési  és  Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (továbbiakban  IVSZ) által tulajdonolt született  informatikus weboldalon (www.szuletettinformatikus.eu/hu/rajzverseny/palyamuvek-bekuldese), vagy postai úton eljuttatja egy példányban az IVSZ központi címére: MBC Business Center, 1012 Budapest, Vérmező út 4. 

Amennyiben  postai  úton  juttatja  el, a borítékon ez szerepeljen: "Számítógépen innen és túl". A levél tartalmazza a pályaművet, a pályamű címét, a pályázó nevét, életkorát, értesítési címét (lakcím és e-mail cím), iskolája nevét és címét. 

Minden pályázó csak egy pályaművel vehet részt a versenyen. 

Értékelés:  A  beérkezett  rajzokat háromtagú zsűri bírálja el, melynek  tagjai informatikai vállalatok munkatársaiból kerülnek ki. A legötletesebb és egyúttal a legszebben rajzolt, festett műveket díjazzák. 

Emellett közönségszavazásra  is  sor  kerül.  A beérkező rajzokat folyamatosan közzé teszik a www.szuletettinformatikus.eu oldalon, ahol a legjobb rajzokra lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott rajz közönségdíjban részesül. 

A közönségszavazatokat 2012. április 15. – május 15.  várják a weboldalon. 

Díjazzák azt az iskolát is, ahonnan a legtöbb rajz érkezik be. 

Díjazás: 
1. díj: egy iPad 2 készülék 
2. díj: Samsung Galaxy Gio okostelefon
3. díj: egy Virus Buster vírusirtó szoftver, és egy laptop párna 

Közönségdíj: Samsung Galaxy Y okostelefon 

Legtöbb  rajzot  beküldő  iskola  díja: 1 éves, 100 gépre érvényes VirusBuster iskolai csomag.

Eredményhirdetés, zsűrizés: A beérkezett rajzok közül május 15-ig választják ki a díjazottakat, akiket a megadott elérhetőségeken értesítenek. A nyertesek névsorát és a nyertes pályamunkákat a www.szuletettinformatikus.eu oldalon tekinthetik meg ugyancsak május 15-től. 

Jogi feltételek:  A  pályázat  benyújtásával  a  pályázó,  illetve  törvényes képviselője hozzájárulását adja ahhoz, hogy az IVSZ az általa kiválasztott műveket közzétegye, az  IVSZ  által  kezelt honlapokon (www.ivsz.hu,www.szuletettinformmatikus.eu),  a  facebook-on. Valamint  beleegyeznek abba,  hogy  az  IVSZ  bármilyen  saját rendezvényén kiállítsa a pályaműveket. A  pályázaton  történő részvétellel  a  pályázó,  illetve  törvényes képviselője továbbá hozzájárulását adja ahhoz is, hogy az IVSZ – a pályázaton történő részvétel, illetve ha a pályázaton sikeresen szerepel, a mű felhasználása céljából – személyes adatait – a célhoz szükséges mértékben – kezelje. 

A  pályázaton  történő  részvétellel  a  pályázó,  illetve  törvényes képviselője tudomásul veszi és kifejezetten elfogadja a pályázati kiírás feltételeit. 

További Információ:  
Heilingbrunner Klára
hklara@ivsz.hu
70/392-20-48

Forrás: NJSZT www.njszt.hu